Mediat e "Një brez, një rrugë" publikojnë Deklaratën mbi Veprimin e Përbashkët
2023-10-12 21:18:13

foto nga

foto nga CMG

Grupi Mediatik i Kinës dhe mediet e vendeve përgjatë "Një brez, një rrugë" publikuan të enjten Deklaratën mbi Veprimin e Përbashkët për organizatat globale të medias.

Deklarata u publikua gjatë Forumit të 11-të Global të Mediave Video, i cili u mbajt në Pekin për të shënuar dhjetëvjetorin e nismës "Një brez, një rrugë".

foto nga CMG

foto nga CMG

foto nga CMG