Xi Jinping inspekton punën në Jiujiang
2023-10-11 15:45:15

Foto nga Xinhua

Foto nga Xinhua

Të martën pasdite, presidenti kinez Xi Jinping inspektoi punën përkatësisht në zonën urbane Jiujiang të Parkut Kulturor Kombëtar të Lumit Jance dhe degën e kompanisë "Sinopec" në Jiujiang të provincës Jiangxi. Ai u njoh ndër të tjera me gjendjen e ndërtimit të Parkut Kulturor Kombëtar të Lumit Jace, të restaurimit ekologjik përgjatë lumit Jance e të zhvillimit të gjelbër të ndërmarrjeve petrokimike. (Fani)