Li Qiang do të marrë pjesë në ceremoninë e mbylljes së Lojërave Aziatike e do të zhvillojë një sërë aktivitetesh diplomatike
2023-10-06 15:41:20

Foto nga VCG

Foto nga VCG

Zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme të Kinës Wang Wenbin njoftoi të premten që kryeministri kinez Li Qiang do të marrë pjesë në ceremoninë e mbylljes së Lojërave të 19-ta Aziatike në Hangzhou më 8 tetor dhe do të organizojë një banket mirëseardhjeje dhe aktivitete dypalëshe për liderët e huaj që do të shkojnë në Kinë për të marrë pjesë në ceremoninë e mbylljes.