Hekurudhat e Kinës kryen 16.47 milionë udhëtime pasagjerësh të hënën
2023-10-04 10:01:50

Foto nga VCG

Hekurudhat e Kinës trajtuan rreth 16.47 milionë udhëtime pasagjerësh të hënën, ditën e katërt të festës 8-ditore të Mesvjeshtës dhe festës së Ditës Kombëtare, treguan të dhënat nga operatori hekurudhor i vendit, citon “Xinhua”.

Rreth 11.190 trena pasagjerësh pritet të jenë në funksion, duke përfshirë 889 trena të shtuar rishtazi për të përmbushur kërkesat e udhëtimit të pasagjerëve në linjat hekurudhore, tha kompania.  (Elona)