"Udhëtimet e reja të Marko Polos"
2023-10-04 01:30:00

700 vjet më parë, libri "Udhëtimet e Marko Polos" përshkroi për herë të parë historinë, kulturën dhe artin e Kinës për publikun europian, gjë që frymëzon ndjenjat e forta të evropianëve për Lindjen. 

Ejani me ne dhe le të zbulojmë një histori të re orientale.