Kina dhe Brizili kryejnë tregtimin e parë me monedhën vendore
2023-10-03 16:49:36

foto nga CFP

foto nga CFP

Kina dhe Brazili kanë realizuar për herë të parë një transaksion tregtar të plotë dhe me qark të mbyllur me monedhën vendore të secilit vend, bëri të ditur të hënën ambasada kineze në Brazil. (Wang Lei/ Artan)