Në provincën kineze krijohet komuniteti i nomadëve digjitalë
2023-10-02 17:10:19

Imazhi tregon një furgon që funksionon si një rimorkio e lëvizshme kafeje, e drejtuar nga një sipërmarrës nomad dixhital në Anji, provincë Zhejiang/CGTN

Imazhi tregon një furgon që funksionon si një rimorkio e lëvizshme kafeje, e drejtuar nga një sipërmarrës nomad dixhital në Anji, provincë Zhejiang/CGTN

Shtëpi me kontejnerë dhe furgona të banuara nga nomadë dixhitalë në Anji, Provinca Zhejiang. /CGTN

Shtëpi me kontejnerë dhe furgona të banuara nga nomadë dixhitalë në Anji, Provinca Zhejiang. /CGTN

Një komunitet nomadësh digjitalë po krijohet në Anji, provinca Zhejiang, falë një grupi sipërmarrësish të rinj, shkruan “CGTN”.

Njerëz të të gjitha moshave po mblidhen atje për të përqafuar një mënyrë jetese ku puna, jeta dhe kreativiteti përzihen pa probleme.

Një rritje e ndjeshme e entuziazmit për të punuar në distancë ka një reflektim të rritjes së trendit të nomadëve digjitalë në të gjithë Kinën.

Duke kërkuar një rrugë alternative, ata synojnë një ekuilibër të përmbushur punë-jetë me një kënaqësi në rritje.  (Fatosi)

Ky imazh tregon vendndodhjen përreth të një qendre nomade dixhitale në Anji, Provinca Zhejiang. /CGTN

Ky imazh tregon vendndodhjen përreth të një qendre nomade dixhitale në Anji, Provinca Zhejiang. /CGTN

Nomadët dixhitalë shijojnë mjedisin natyror në Anji, Provinca Zhejiang. /CGTN

Nomadët dixhitalë shijojnë mjedisin natyror në Anji, Provinca Zhejiang. /CGTN