Lundrimi i natës: Sportistët e Lojërave Aziatike eksplorojnë Liqenin Perëndimor
2023-10-02 19:23:24

Shëtitja rreth Liqenit Perëndimor është një domosdoshmëri për çdo vizitor në Hangzhou, por përjetimi i pamjes piktoreske nën hënën vezulluese gjatë një lundrimi natën i shton një përmasë krejtësisht të ri kësaj përvoje. Le t’i bashkohemi Xu Jinhui të CGTN-it, teksa ajo nis një udhëtim mahnitës me sportistë dhe delegatë në Lojërat e 19-ta Aziatike.

Në bordin e anijes, të rrethuar nga ëmbëlsira vendore, arra e çaji jeshil i njohur “Longjing”, këta sportistë dhe delegatë reflektojnë mbi përshtypjet e tyre për Liqenin Perëndimor, qytetin e Hangzhou-t dhe Lojërat e 19-ta Aziatike. (Xu Guang)

CFP

CFP