Shiu rekord në qytetin e New Yorkut shkakton përmbytje
2023-09-30 18:01:52

Shiu rekord pushtoi sistemin e kanalizimeve të Nju-Jorkut të premten, kështu duke dërguar një valë të përmbytjeve që rrjedhin nëpër rrugë dhe në bodrume, shkolla, metro dhe automjete në të gjithë qytetin më të populluar të vendit.

foto: VCG

foto: VCG

Uji u ngrit shpejt dhe furishëm, duke i zënë në befasi disa udhëtarë teksa kalonin në orën e pikut të mëngjesit të së premtes, shkruan CNN.