Do të botohet artilli i presidenti kinez Xi “Promovimi i modernizimit të stilit kinez kërkon trajtimin e disa marrëdhënieve kryesore”
2023-09-30 17:36:15

foto: CMG

foto: VCG

Në gazetën Qiushi, do të botohet artikulli i rëndësishëm nga presidenti kinez Xi Jinping “Promovimi i modernizimit të stilit kinez kërkon trajtimin e disa marrëdhënieve kryesore”.

Sipas këtij artikulli, promovimi i modernizimit të stilit kinez është një artikull sistematik, që kërkon planifikim të përgjithshëm, planifikim sistematik, avancim të përgjithshëm dhe trajtimin e një sërë marrëdhënieve kryesore.

foto: VCG

foto: VCG

Në këtë artikull, janë thekuar gjatë aspekte, duke përfshirë marrëdhëniet midis dizajnit të nivelit të lartë dhe eksplorimit praktik, marrëdhëniet midis strategjisë dhe drejtimit, marrëdhëniet midis konservatorizmit dhe inovacionit, marrëdhënia midis efikasitetit dhe drejtësisë, marrëdhëniet midis vitalitetit dhe rendit , marrëdhëniet midis vetëmbështetjes e vetë-përmirësimit dhe hapjes ndaj botës së jashtme. (Li Huailiang/Edmond)