Xi bën thirrje për kontribut më të madh në çështjet e grave dhe fëmijëve
2023-09-28 20:15:18

Nxënësit e shkollave fillore po pikturojnë në një rrotull në kontenë Baixiang, Xingtai, Provinca Hebei, Kinë, 26 shtator 2023./CFP

Nxënësit e shkollave fillore po pikturojnë në një rrotull në kontenë Baixiang, Xingtai, Provinca Hebei, Kinë, 26 shtator 2023./CFP

Presidenti kinez Xi Jinping ka bërë thirrje për përkushtim e përpjekje më të mëdha për të dhënë një kontribut të mëtejshëm e më të madh për zhvillimin me cilësi të lartë të çështjeve të grave dhe fëmijëve.

Xi, edhe sekretar i përgjithshëm i Komitetit Qendror të Partisë Komuniste të Kinës dhe kryetar i Komisionit Ushtarak Qendror, i tha këto në udhëzimet e tij më të fundit mbi punën lidhur me gratë dhe fëmijët. (Xu Guang)