Xi do të marrë pjesë në aktivitetet e Ditës së Dëshmorëve dhe do të vendosë lule për heronjtë kombëtarë
2023-09-28 20:11:17

Monument për Heronjtë e Popullit në Sheshin Tiananmen në Pekin, Kinë, 25 shtator 2023./Xinhua

Monument për Heronjtë e Popullit në Sheshin Tiananmen në Pekin, Kinë, 25 shtator 2023./Xinhua

Xi Jinping-u dhe liderë të tjerë të Partisë Komuniste të Kinës dhe të shtetit, së bashku me përfaqësues nga fusha të ndryshme të jetës në Kinë, do të vendosin lule për heronjtë e rënë kombëtarë në mëngjesin e së shtunës në sheshin "Tiananmen".

30 Shtatori është Dita e Dëshmorëve e Kinës. Ky aktivitet do të transmetohet drejtpërdrejt nga Grupi Mediatik i Kinës.(Xu Guang)