Presidenti kinez takon Drejtorin e Përgjithshëm të UNESCO-s
2023-09-28 21:05:06

Presidenti kinez Xi Jinping u takua të enjten në Pallatin e Madh të Popullit në Pekin me Audrey Azoulay, Drejtor i Përgjithshëm i Organizatës Arsimore, Shkencore dhe Kulturore të OKB-së (UNESCO). (Xu Guang)