Havjari luksoz i Kinës
2023-09-26 14:10:58

Foto nga VCG

Pranë liqenit Qiandao ndodhet një vend i cili njihet për prodhimin e një prej llojeve të havjarit më të lakmuar në botë, njofton “CGTN”.

Kjo perlë ujore qëndron si dëshmi e përkushtimit të rajonit për përsosmërinë e kuzhinës.

Prodhimi i Kinës ka fituar një tërheqje të konsiderueshme, duke zënë një pjesë të dukshme të prodhimit global të havjarit.

Sinergjia midis ujërave të pacenuara të liqenit Qiandao dhe praktikave të përpikta bujqësore rezulton në një havjar që është i pashembullt në cilësi dhe shije.

Në këtë mjedis që të lë pa frymë, luksi takohet me natyrën, duke krijuar një delikatesë të jashtëzakonshme që zbukuron shijet e njohësve të dalluar në mbarë botën. (Fatosi)