Xi Jinping-u inspekton punën në qytetin Shaoxing
2023-09-22 12:06:00

Foto nga Xinhua

Foto nga Xinhua

Të mërkurën pasdite, presidenti kinez Xi Jinping inspektoi punën në qytetin Shaoxing të provincës Zhejiang në Kinën Lindore.

Xi vizitoi sallën e ekspozitës së "modelit Fengqiao" për administrimin në nivel lagjeje, për të parë procesin e zhvillimit të sistemit për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve dhe zhvillimin inovativ të këtij sistemi në etapën e re.

Presidenti Xi Jinping vizitoi edhe një park kulturor kanali për të njohur historinë e kanaleve të lashta, mbrojtjen e Kanalit të Madh dhe ndërtimin e parkut kulturor kombëtar me temën e Kanalit të Madh. (Fani)