Hangzhou, trenat e metrosë stolisen me elementë të Lojërave të 19-ta Aziatike
2023-09-09 12:07:14

foto nga Xinhua

foto nga Xinhua

Me afrimin e Lojërave të 19-ta Aziatike, në Hangzhou, kryeqendrën e provincës Zhejiang të Kinës Lindore, kanë hyrë në funksionim trenat e metrosë të stolisura me emblemën dhe sloganin e këtij evenimenti.

Linja e 19-të e metrosë në Hangzhou lidh tre qendra kryesore të transportit në qytet, si Aeroporti Ndërkombëtar Xiaoshan, Stacioni i Hekurudhës Hangzhou Lindor dhe ai Perëndimor. Linja ofron një udhëtim me temën e Lojërave Aziatike për banorët e Hangzhout dhe për vizitorët e huaj. (Wang Lei/ Laçi)

foto nga Xinhua

foto nga Xinhua

foto nga Xinhua