Xi Jinping inkurajon punëtorët e motorëve të avionëve të kontribuojnë për një mbështetje më të madhe te vetja
2023-09-02 18:54:46

foto/VCG

foto/VCG

Xi Jinping inkurajon punëtorët e motorëve të avionëve të kontribuojnë për një mbështetje më të madhe te vetja.

Sekretari i Përgjithshëm i Komitetit Qendror të Partisë Komuniste të Kinës dhe presidenti i Kinës Xi Jinping ka inkurajuar punëtorët në një fabrikë të montimit të motorëve të avionëve që të promovojnë etikën e punëtorëve model dhe standardet e larta të mjeshtërisë dhe të kontribuojnë në realizimin e Kinës për një mbështetje dhe forcë më të madhe te vetja mbi shkencë dhe teknologji. 

Presidenti Xi Jinping i bëri komentet në një letër duke iu përgjigjur tetë përfaqësuesve të stafit dhe punëtorëve nga fabrika e montimit të lidhur me kompaninë kineze “Aero Engine Corporation”. (Fang Xiaoyu/Laçi)