Xi: Kina, e gatshme të forcojë bashkëpunimin me Iranin
2023-08-24 20:47:29

foto nga CFP

foto nga CFP

Presidenti kinez Xi Jinping tha të enjten se Kina është e gatshme të forcojë bashkëpunimin me Iranin në BRICS dhe platforma të tjera shumëpalëshe, duke nxitur zhvillimin e fortë dhe të shëndetshëm të multilateralizmit.

Xi i tha këto gjatë takimit me presidentin iranian Ebrahim Raisi në Afrikën e Jugut, ku ata ndodhen për të marrë pjesë në Samitin e 15-të të BRICS-it.