Panairi i tregtisë së shërbimeve tërheq pjesëmarrje të gjerë ndërkombëtare
2023-08-22 16:55:14

foto nga CFP

Parku Shougang, ku do të zhvillohet Panairi Ndërkombëtar për Tregtinë në Shërbime i Kinës / foto nga CFP

Panairi Ndërkombëtar për Tregtinë në Shërbime i Kinës do të mbahet në Pekin javën e ardhshme.

Organizatorët thonë se të gjitha punët përgatitore për panairin kanë përfunduar.

Panairi përfshin gjithashtu një samit global mbi tregtinë në shërbime, ekspozita e shfaqje, forumet, biseda për promovimin e biznesit, paraqitje produktesh dhe veprimtari mbështetëse.

Mbi 60 subjekte pritet të publikojnë arritjet e tyre të reja në fusha si inteligjenca artificiale, teknologjia financiare dhe shëndetësia. (Artan)

Parku Shougang, ku do të zhvillohet Panairi Ndërkombëtar për Tregtinë në Shërbime i Kinës / foto nga CFP

Parku Shougang, ku do të zhvillohet Panairi Ndërkombëtar për Tregtinë në Shërbime i Kinës / foto nga CFP