Donald Trump konfirmoi se nuk do të marrë pjesë në debatet e ardhshme të kandidatëve për zgjedhjet presidenciale
2023-08-21 20:36:22

foto nga CFP

foto nga CFP

Ish-presidenti amerikan Donald Trump konfirmoi se nuk do të marrë pjesë në debatet e ardhshme të kandidatëve për zgjedhjet presidenciale të vitit të ardhshëm nga radhët e Partisë Republikane.

“Publiku e di se kush jam dhe çfarë presidence të suksesshme kam pasur”, shkroi Trump të dielën në mbrëmje në “Truth Social”.