Kina dorëzon mullirin më të madh me sfera me derdhje për minierat e arit
2023-08-16 16:27:58

Foto nga CMG

Një mulli me sfera me derdhje kaloi testin e pranimit të fabrikës dhe iu dorëzua klientit të saj në Luoyang të provincës Henan të Kinës Qendrore të martën.

Me një diameter 8.2 metra dhe gjatësi prej 12.7 metrash, ky mulli me sfera me derdhje thuhet që është më i madhi i këtij lloji i prodhuar në Kinë, duke shënuar një arritje në prodhimin e pajisjeve të mëdha të thërrmimit në vend.

Ai do të eksportohet në një kompani minerare me financim kinez në Ganë të Afrikës për prodhimin në minierat e arit.

Në prodhimin e kësaj makine janë zbatuar një numër teknologjish thelbësore, si dizajni parametrik trepërmasor, sistemi i zgjuar i gjurmimit të ngarkesës dhe prodhimi i pajisjeve të mëdha, tha Tang Biliang, kryeprojektuesi i mullinjve me sfera në Kompaninë e Industrisë së Rëndë CITIC.

Janë arritur gjithashtu përparime lidhur me performancën teknike, prodhimin në proces hap pas hapi dhe ciklin e përpunimit, shtoi Tang.