Xi jep udhëzime për Ditën e 1-rë Kombëtare të Ekologjisë të Kinës
2023-08-15 15:41:56

Foto nga VCG

Presidenti kinez Xi Jinping i ka kërkuar të gjithë shoqërisë që të promovojë fuqishëm dhe të shërbejë si shembull në praktikimin e konceptit se ujërat e kaltra dhe malet e gjelbra janë pasuri të paçmueshme.

Xi, gjithashtu sekretar i përgjithshëm i Komitetit Qendror të Partisë Komuniste të Kinës dhe kryetar i Komisionit Qendror Ushtarak, e dha këtë udhëzim me rastin e Ditës së 1-rë Kombëtare të Ekologjisë të Kinës më 15 gusht. (Çang Çuo)