Le të ndiejmë aromën e lules së jaseminit
2023-08-08 15:39:47

Më shumë se 2 000 vjet më parë, lulja e jaseminit erdhi në Kinë nga Perëndimi dhe u takua me çajin kinez në Fujian. Sot çaji i jaseminit i Fujianit është renditur nga Organizata e Ushqimit dhe Bujqësisë e Kombeve të Bashkuara si një trashëgimi e rëndësishme kulturore bujqësore në botë, si edhe është një trashëgimi kulturore jomateriale e Kinës.