Zhvillohet ceremonia e mbylljes së Universiadës Botërore të Chengdu-së
2023-08-08 20:51:43

Foto nga CFP

Foto nga CFP

Të martën në mbrëmje u zhvillua në qytetin Chengdu ceremonia e mbylljes së Universiadës së 31-të Botërore.

Universiada e Chengdu-së u hap më 28 korrik. Ekipi kinez u rendit në krye të tabelës së medaljeve të këtyre Lojërave, me gjithsej 103 medalje ari, 40 argjendi dhe 35 bronzi. (Fani)