Xi Jinping-u i përgjigjet letrës së parashutistëve kinezë
2023-07-31 18:11:05

foto/VCG

foto/VCG

Presidenti i Kinës Xi Jinping u ka bërë thirrje parashutistëve kinezë që të vazhdojnë traditën e tyre të lavdishme, të forcojnë aftësitë e tyre dhe të përpiqen të krijojnë një forcë të gatshme për të luftuar dhe të aftë për të fituar.

Xi, po ashtu sekretari i përgjithshëm i Komitetit Qendror të Partisë Komuniste të Kinës dhe kryetar i Komisionit Qendror Ushtarak, i tha këto në një letër përgjigjeje ndaj parashutistëve të një kompanie ajrore model, duke i uruar ata edhe për 1 Gushtin, Ditën e Ushtrisë të Kinës. (Fang Xiaoyu/Artan)