CMG-ja, intervistë të posaçme me kryeministren e Barbadosit
2023-07-01 15:52:05

Kryeministrja Mia Amor Motli pranoi një intervistë ekskluzive nga CMG-ja, gjatë vizitës të saj në Kinë. Duke udhëhequr republikën më të re në botë, ajo theksoi se pavarësia kombëtare dhe lufta e përbashkët janë parakushtet për zhvillimin e një vendi. Ajo vjen nga një vend i vogël dhe vlerëson politikat e barazisë, respektit dhe bashkëpunimit reciprokisht të dobishëm të Kinës. Kryeminstrja Motli u shpreh se Kina dhe Barbadosi kanë qenë gjithmonë miq dhe partnerë të mirë që i besojnë njëri-tjetrit dhe këshilloi ata që përpiqen të shkaktojnë keqkuptime mes dy vendeve që të mos lodhen kot. (Fang Xiaoyu/Laçi)