Urë për forcimin e bashkëpunimit dhe shkëmbimeve Kinë-Shqipëri
2023-06-20 16:53:24

Ky vit shënon 10-vjetorin e nismës “Një brez, një rrugë”. Nën nxitjen e saj, vërehet se bashkëpunimi mes Kinës dhe vendeve të tjera ka arritur shumë rezultate, sigurisht duke përfshirë bashkëpunimin në fushën e arsimit ndërmjet Kinës dhe Shqipërisë.