Nisma "Një brez, një rrugë" sjell gjallëri të re për zhvillimin e Azisë Qendrore
2023-05-19 18:17:18

Në 10 vjetët e fundit, ndërtimi i përbashkët i "Një brez, një rrugë" është bërë një produkt publik global i njohur dhe një platformë e bashkëpunimit ndërkombëtar. Azia Qendrore është bërë një zonë demonstrimi për ndërtimin e përbashkët cilësor të "Një brez, një rrugë", që ka sjellë gjallëri të re për zhvillimin e vendeve të këtij rajoni.