Shërbimet e marrjes së makinave me qira në Kinë shohin rritje gjatë festës
2023-01-30 14:48:12

nga VCG

nga VCG

nga VCG

nga VCG

Shërbimet e marrjes së makinave me qira në Kinë regjistruan rritje të fortë gjatë festës së Festivalit të Pranverës falë udhëtimeve në rritje ndërrajonale.

Gjiganti i shërbimeve vendase të makinave me qira “CAR Inc.” tha se kërkesa gjatë Festivalit të Pranverës të këtij viti tejkaloi atë të vitit 2019, duke ndihmuar volumin e përgjithshëm të biznesit gjatë periudhës, bën të ditur “Xinhua”.

Udhëtarët e rinj kanë pasur një preferencë në rritje për automjetet elektrike, tregojnë të dhënat nga “CAR Inc.”.

Sipas Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit, festa e Festivalit të Pranverës këtë vit ka pasur 308 milionë udhëtime brenda vendit, 23.1 për qind më shumë nga viti në vit, duke u rikuperuar në 88.6 për qind të nivelit të vitit 2019. (Elona)

nga VCG

nga VCG