Xi thekson forcimin e pandërprerë dhe të gjithanshëm të disiplinës së Partisë
2023-01-09 21:19:00

foto nga CMG

foto nga CMG

Sekretari i përgjithshëm i Komitetit Qendror të Partisë Komuniste të Kinës (PKK) Xi Jinping theksoi të hënën përpjekjet e paepura për forcimin e gjithanshëm të disiplinës së Partisë dhe për sigurimin e zbatimit të vendimeve dhe planeve të bëra në Kongresin e 20-të Kombëtar të PKK-së.

Xi, gjithashtu presidenti i Kinës dhe kryetari i Komitetit Qendror Ushtarak, i tha këto në fjalimin që mbajti në sesionin e dytë plenar të Komisionit të Kontrollit të Disiplinës të KQ të PKK-së. (Wang Lei/ Artan)