Kina do të sigurojë furnizimin e nevojave të energjisë dhe stabilizimin e çmimeve
2023-01-06 16:29:53

Foto nga VCG

Foto nga VCG

Kina do të ndërmarrë hapa të mëtejshëm për të garantuar furnizimin me mallra bazë dhe energji dhe për të mbajtur çmimet e tyre të qëndrueshme.

Masa ndërmerret si një përpjekje për të forcuar prodhimin dhe lehtësuar jetesën e njerëzve, u bë e ditur në një ekzekutiv të Këshillit të Shtetit, të kryesuar nga kryeministri Li Keqiang, citon “Xinhua.

Në takim u theksuan gjithashtu përgatitjet e duhura për ta bërë Festivalin e Pranverës së sivjetme një festë të kënaqshme për publikun. (Irma)