Kina dhe Antigua e Barbuda shkëmbejnë urime për 40-vjetorin e vendosjes së marrëdhënieve diplomatike
2023-01-01 18:12:46

VCG

VCG

      Këshilltari i shtetit Wang Yi dhe ministri i Jashtëm i Antigua e Barbudas Paul Greene shkëmbyen mesazhe urimi për 40-vjetorin e vendosjes së marrëdhënieve diplomatike mes dy vendeve.

      Wang Yi u shpreh se Kina dhe Antigua e Barbuda kanë ruajtur marrëdhënie të shëndetshme dhe të qëndrueshme. 

v

VCG

VCG

      “Unë jam gati të përpiqem bashkë me ministrin Greene, të thellojmë më tej bashkëpunimin miqësor mes dy ministrive të Jashtme, duke dhënë kontribut pozitiv për bashkëpunimin miqësor Kinë-Antigua e Barbuda.” -  shkruan Wang Yi. (Jiang Lei)