Wang Yi: Kina ka krijuar një hov të ri në hapjen dhe bashkëpunimin me jashtë
2022-12-26 21:28:28

 

Kina ka krijuar një hov të ri në hapjen dhe bashkëpunimin me jashtë, theksoi të dielën këshilltari i Shtetit dhe ministri i Jashtëm kinez Wang Yi. Ai shtoi se Kina e ka hapur edhe më shumë derën e saj ndaj botës dhe nuk ka pushuar kurrë së thelluari bashkëpunimin e vet të jashtëm.

Wang i tha këto në një fjalim në Simpoziumin mbi Situatën Ndërkombëtare dhe Marrëdhëniet e Jashtme të Kinës.