Xi theksoi mbrojtjen e sigurisë dhe shëndetit të popullit
2022-12-26 21:20:29

foto nga VCG

Një punëtor pastroi lumin në qytetin e Pekinit/ foto nga VCG

Presidenti i Kinës Xi Jinping ka kërkuar më shumë përpjekje të shënjestruara për zbatimin e fushatave shëndetësore patriotike, si edhe më shumë veprime konkrete për mbrojtjen e sigurisë dhe të shëndetit të popullit.

Xi e dha këtë udhëzim me rastin e 70-vjetorit të fushatave shëndetësore patriotike. (Wang Lei/ Artan)