Sa mirë është të dëgjosh përsëri kinezishten ballë për ballë!
2022-12-22 16:19:42

foto: CGTN

foto: CGTN

Menjëherë pasi Kina optimizoi masat e reagimit ndaj COVID-19, shumë kompani eksportuese kineze kanë shkuar jashtë vendit për të kërkuar mundësi biznesi. Për shkak të epidemisë, ishte e vështirë të takoheshim personalisht. Tani, duke u ulur dhe biseduar së bashku, klientët e huaj thanë me emocion se sa mirë është të dëgjosh përsëri gjuhën kineze ballë për ballë!(Zhan Dian/Artan)