Do të Botohet artikulli i presidentit Xi “Trashëgimia dhe çuarja përpara e traditës dhe stilit të shkëlqyer revolucionar të PKK-së çon përpara frymën e Yan'an-it”
2022-12-15 21:29:02

Revista “Qiushi” do të botojë të premten artikullin e rëndësihëm të presidentit kinez Xi Jinping “Trashëgimia dhe çuarja  përpara e traditës dhe stilit të shkëlqyer revolucionar të PKK-së çon përpara frymën e Yan'an-it”

Në artikull, theksohet se Kongresi i 7-të Kombëtar të PKK-së ka rëndësi të madhe në historinë e partisë, duke vlerësuar se PKK-ja bëhet më e pjekur politikisht, ideologjikisht dhe në drejtim të organizimit. Kongresi i 7-të Kombëtar i PKK-së ka treguar qartë drejtimin dhe ka hapur rrugën e duhur drejt fitores.  

Foto: VCG

Foto: VCG

Në këtë artikull, theksohet gjithashtu se Kongresi i 20-të Kombëtar të PKK-së hartoi politikat kryesore të partisë dhe të vendit për fazën aktuale dhe atë të ardhshme, duke përshkruar perspektiva të mëdha për promovimin gjithëpërfshirës të përtëritjes së kombit kinez nëpërmjet modernizimit të stilit kinez. (Li Huailiang/Eda)