Sektori i dërgesave ekspres të Kinës shënoi rritje në nëntor
2022-12-12 15:13:49

Foto: VCG

Sektori i korrierëve të Kinës shënoi rritje në nëntor, tregoi një indeks mujor i industrisë, njofton “Xinhua”.

Indeksi i zhvillimit të ofrimit të shpejtë të Kinës për nëntorin arriti në 338.7, me një rritje prej 1.2 për qind nga viti në vit, njoftoi Zyra Shtetërore e Postës.

Nënindeksi për cilësinë e shërbimeve të ofrimit u rrit me 13.3 për qind nga një vit më parë.

Ndërkohë, nënindeksi për shkallën, kapacitetin dhe trendin e zhvillimit ra nga viti në vit për shkak të ndikimit të epidemisë së Covid-19. (Fatosi)