Hiri i Jiang Zemin-it shpërndahet në det
2022-12-12 11:47:43

Foto nga CGTN

Foto nga CGTN

Hiri i shokut të dashur Jiang Zemin u shpërnda në det në grykëderdhjen e lumit Jance të dielën, në përputhje me dëshirën e vetë të ndjerit dhe të familjes së tij.

Jiang Zemin-i ndërroi jetë në Shangai më 30 nëntor, në moshën 96-vjeçare. Trupi i tij u dogj më 5 dhjetor në Pekin.