Xi Jinping-u kryeson mbledhjen e udhëheqjes së PKK-së mbi punën ekonomike për vitin 2023
2022-12-07 14:18:52

Sekretari i përgjithshëm i Komitetit Qendror të Partisë Komuniste të Kinës (PKK) Xi Jinping drejtoi të martën një mbledhje të Byrosë Politike të Komitetit Qendror të PKK-së për të analizuar punën ekonomike për vitin 2023.

Në mbledhje u dëgjua gjithashtu një raport i Komisionit Qendror për Kontrollin e Disiplinës të PKK-së dhe Komisionit Mbikqyrës Kombëtar dhe u hartuan planet për luftën kundër korrupsionit për vitin 2023.