Kina zgjat përjashtimin nga tarifat për një numër mallrash amerikane
2022-11-28 19:23:00

Pamja e një terminali kontejnerësh në provincën Jiangsu të Kinës Lindore, 7 nëntor 2022/ CFP

Pamja e një terminali kontejnerësh në provincën Jiangsu të Kinës Lindore, 7 nëntor 2022/ CFP

Kina shpalli të hënën listën e 9-të të përjashtimit nga tarifat për disa produkte amerikane.

Komisioni i Taksave Doganore pranë Këshillit të Shtetit të Kinës tha në një deklaratë se përjashtimi për 95 artikuj nga ShBA-ja do të fillojë që nga e enjtja dhe do të zgjatë deri më 31 maj 2022. (Wang Lei/ Artan)