Produktet inteligjente shkëlqejnë në ekspozitën Kinë-Azia Jugore
2022-11-24 17:46:01

Foto nga VCG

Foto nga VCG

Produktet inteligjente shkëlqyen në Ekspozitën e 6-të Kinë-Azia Jugore dhe në Panairin e 26-të të Importit dhe Eksportit, që u zhvillua në Kunming, në provincën Yunnan të Kinës jugperëndimore, shkruan “China Daily”.  

Njerëzit mundën të luanin me “Go” dhe të shtrëngonin duart me robotët, të shihnin drone dhe të përjetonin transportin digjital.  

E mbajtur si në internet ashtu edhe me prani fizike, ky event tërhoqi persona nga 80 vende, rajone dhe organizata ndërkombëtare në gjithsej 13 pavijonë me tema të ndryshme. (Elona)