Zbulohen maskotat zyrtare të Lojërave Olimpike dhe Paralimpike Paris 2024
2022-11-15 12:16:26

Foto nga VCG

Foto nga VCG

Organizatorët e Paris 2024 zbuluan maskotat zyrtare të Lojërave Olimpike dhe Paralimpike Verore, njofton “Xinhua”.

“Phryges”, dy kapele me ngjyrat e flamurit francez, u zbuluan rreth 600 ditë përpara hapjes së Olimpiadës 2024.

Si Lojërat Olimpike ashtu edhe ato Paralimpike do të përdorin të njëjtin dizajn me dallime të vogla.

Produktet e licencuara të maskotave do të jenë të disponueshme nga 15 nëntori në dyqanin zyrtar të Paris 2024.  (Fatosi)