Teksti i plotë i artikullit të nënshkruar nga Xi Jinping-u në medien uzbekistanase
2022-09-14 13:23:18

Foto: VCG

Një artikull i nënshkruar nga presidenti kinez Xi Jinping, me titull "Të punojmë së bashku për një të ardhme më të ndritur të marrëdhënieve Kinë-Uzbekistan", u botua të martën në mediet uzbekistanase përpara vizitës së tij shtetërore në këtë vend të Azisë Qendrore.

Një version në anglishte i artikullit, i botuar nga gazeta kryesore uzbekistanase "Narodnoe Slovo" dhe Agjencia Kombëtare e Lajmeve e Uzbekistanit (UzA), është si më poshtë:

Working Together for a Brighter Future of China-Uzbekistan Relations