Teksti i plotë i artikullit me nënshkrim të Xi Jinping-ut në gazetën kazakistanase
2022-09-14 14:10:42

Foto: VCG

Një artikull i nënshkruar nga presidenti kinez Xi Jinping dhe i titulluar "Të mbështetemi mbi të kaluarën për të bërë hapa më të mëdhenj në marrëdhëniet Kinë-Kazakistan" u botua të martën në gazetën "Kazakistanskaya Pravda" përpara vizitës së tij shtetërore në Kazakistan.

Më poshtë është një version në anglishte i tekstit të plotë të artikullit:

Build on the Past to Make Greater Strides in China-Kazakhstan Relations