Radio e Jashtme e Kinës
Histori në foto

00074-Punëtorët egjiptianë në projektin e firmës kineze në Egjipt

Mijëra punëtorë egjiptianë punojnë në kantierin e Firmës së Ndërtimit të Kinës...


00012-Letra e prerë "Një brez, një rrugë"
Unë e krijova këtë letër të prerë në vitin 2017 në qytetin La Plata. Ajo përshkruan prejardhjen e "Një brez, një rrugë"...

00122-Dëshmimi i ndërlidhshmërisë
Muzeu i Dubait demonstron jetën e përditshme të banorëve në Dubai në vitet 60' para zbulimit të burimeve të naftës...

00020-Fragmente historike në Rrugën e Mëndafshit
Një varg automjetesh i nisur nga Kina drejt rajoneve perëndimore kalon përsëri statujën prej mermeri dhe tempullin prej qelqi të Faraonit...

00100 -"Masteri në mjekësi"
Kam studiuar mjekësinë tradicionale kineze në Hangzhou dhe kam marrë titullin "Master në mjekësi". Dua të bëhem eksperte e mjekësisë tradicionale kineze dhe t'i njoh perëndimorët me të...

00066-Nxitja e shkëmbimeve njerëzore nëpërmjet mirëkuptimit kulturor
Miqësia zvicerano-kineze përballon edhe ditët me shi. Nuk është e lehtë që të ndërtohen ura midis kulturave të ndryshme, por buzëqeshja është gjithçka duhet për t'u bërë miq...
më tepër>>>>>
Njoftim për kërkimin e fotografive
Foto
më tepër>>>>>
China Radio International.CRI. All Rights Reserved.
16A Shijingshan Road, Beijing, China