Në një laborator biologjik të Universitetit të Karolinës së Veriut në ShBA, gjatë gjithë vitit zhvillohen studime me rrezik të lartë për koronaviruset. Një virolog, një kompani farmaceutike dhe një institut ushtarak, çfarë lidhjesh kanë ata? (Li Huailiang/Artan)