Ky vit shënon 30-vjetorin e zhvillimit të Zonës së Re Pudong. Pudong, një distrikt në lindje të lumit Huangpu në Shangai, është shndërruar nga një tokë e papërdorur bujqësore në mishërimin e modernizimit të qytetit dhe një pionier i reformës dhe hapjes së Kinës.