Në gjendjen e tanishme, lufta tregtare dhe pandemia e COVID-19 vazhdojnë ende të kërcënojnë ekonominë botërore, ndërsa sipërmarrjet e huaja synojnë vijimin e rritjes në Shangai. Por a janë bërë viktima inovacioni dhe fryma e sipërmarrjeve? Nga do të burojë besimi i ndërmarrjeve? Gjatë Ekspozitës së 3-të Ndërkombëtare të Importit të Kinës, gazetari i CMG-së ju sjell serinë e re “Shangai, aty ku Kina takon ShBA-në”. Ky është episodi i tretë: “Rëndësia e inovacionit: hapa përpara në Shangai”. (Li Huailiang/ Artan)