Presidenti i ShBA-së Donald Trump shprehu dikur shpresën që Kina t’i mundonte shumë kompanitë amerikane, e kështu ato të riktheheshin në ShBA. Por a mund të ndodhë kjo? Si të fokusohen te zinxhiri i furnizimit ndërmarrjet e huaja në Kinë? Për më tepër, si të vazhdojë rritja e transportit trans-paqësor pavarësisht COVID-19, tarifave dhe shkëputjes?

Gjatë Ekspozitës Ndërkombëtare të Importit të Kinës, gazetari i CMG-së vizitoi superfabrikën e “Teslës” në Shangai dhe portin Yangshan në fazën e 4-t, porti më i madh i automatizuar në botë. Ky është episodi i dytë i serisë “Shangai, aty ku Kina takon ShBA-në”: " Lidhu me të Ardhmen ".