Ndalimi i aplikacionit të videove të shkurtra “TikTok” nga presidenti i ShBA-së Donald Trump jo vetëm u grabiti të qeshurën dhe lumturinë e merituar shumë njerëzve, por gjithashtu rrëmbeu stilin e jetesës së krijuesve të përmbajtjeve në “TikTok”.